Jdi na obsah Jdi na menu
 


oml

9. 12. 2010

Letošní rok je co se týče romantických komedií velmi plodný....a nutno říct, že všechny jsou naprosto skvělé...
Oh! My lady

Sung Min-Woo je herec, co dobře vypadá, ale hrát vůbec neumí. Yoon Gae-Hwa je bohužel nezaměstnaná, rozvedená pětatřicetilétá matka, kterou zrovna vyhodili z bytu. Proto nabídka uklízet u populárního herce jí připadá jako dar z nebe.
Jenže ani tahle práce není na dlouho a Gae-Hwa se musí poohlédnout jinde. Zdá se, že v jedné agentuře, myslím, že to byla castingová, ale jistá si tím nejsem:D. Při probírání rolí na nový muzikál, se Gae-Hwa prořekně, že zná Min-Wooa, a že není tak skvělí jak si o něm všichni myslí. Ředitel se toho hned chytí a pod podmínkou, že pro jejich agenturu získá Min-Wooa jí nabídne stálé zaměstnání. A to si Gae-Hwa nemůže nechat ujít.
Po četných pokusech, jak přemluvit Min-Wooa se jí do ruky dostane dítě. Holčička, o které dopis tvrdí, že je Sung Min-Wooa. A výměnou za to, že se bude o malou starat, Min-woo bude hrát v muzikálu.
A tak se roztáčí kolotoč lásky, intrik a honů na hvězdy. Každý hrdina má svůj problém, Gae-Hwa problémy s bývalým manželem, Min-Woo se svým herectvím a malou dcerkou, ředitel agentury má na krku problematické manželství a malá Ye-Eun nemůže mluvit, protože ji opustila máma a teď se zdá, že i táta(a to je to tak nádherná holčička).
V hlavních rolích se objeví Choi Si Won (člen Super Junior) a Chae Rim..za zmínku stojí i malá Kim Yoo Bin, která hrála malou Ye-Eun..to dítě bylo tak roztomilý:D
Dorama je dokončené, na viikii.com i celé přeložené. Mě se moc líbilo:D hodně jsem se u něj nasmála....budem bodovat jo?:D tak 8/10