Jdi na obsah Jdi na menu
 


good daddy

9. 12. 2010

Popravdě jsem nevěděla kam to mám zařadit, protože je to korejská reality/variety show. A normálně bych na tenhle druh pořadů vůbec nepsala nějaký článek, protože obecně tyhle reality show (BigBrother, Vyvolení, Talent mánie, neboco to teď má být) nemusím.

Jenže tohle není typická reality. U žádné jsem se tolik nezasmála (v jednu chvíli se lin i válela pod stolem) A proto si zaslouží, abych vám ji představila.

Výsílala se na stanici SBS (což nejspíš nikoho nezajímá:D) v letech 08/09 a šlo tam o to, že nahlanali pět mužských celebrit do jednoho domu a dali jim úkol postarat se o svou "dceru". A dosáhnout toho, aby byli perfektními otci.

První dcerou byla Lee Hyo Jung (pěkně tatínky sekýrovala) a druhou Yoon Jung Eun (tu jsem měla radši:D byla taková milejší). Tatínkové pomáhali holčičkám s úkoly do školy, vodili je k lékaři (památná epizoda jak šla JungEun k zubaři a tatíci měli větší strach než ona) a všechno je to prodchnuto dávkou humoru, protože naše celebritky jsou jiného věku (ona by to sranda nebyla, kdyby byli všichni stejní, že?)

A kdo si hrál na tatínka

uprostřed je Hyo Jung, vpravo je Kim Hee Chul - člen skupiny Super Junior(druhý nejmladší), nad ním je Kim Hyung Bum - korejský herec a výborný kuchař:D, vedle něj je Lee Hong Ki - člen skupiny F.T.Island (tady ještě černovlasej), vždycky byl ten roztomilej a nejmladší, dále pak Kim Gun Mo - korejský Stevie Wonder (dle tetičky wiki), nejstarší, často mu říkali opilče:D ale podle obou holčiček to byl nejlepší táta a nakonec Yoo Se Yun - nejspíš moderátor a herec, většinou tam byl za blbce:D

A ještě jednou víc cool obrázek


No a hostující hvězdičkou byl Mason - naprosto cute mimčo

a protože ještě neumí mluvit, tak měl u sebe vždycky bublinu a stala se z něj nejvíc hláškující postava:D ale je roztomilej, že? *odsouhlastejí to, jinak bude zlá*

Takže jestli jsem vás navnadila, nevíhejte a koukněte se, všechny epizody najdete na youtube, bohužel ne všechny jsou přeložené, ale ty co jsou stojí za to.

Stejně nejlepší bylo, když se slavní tatínci ptali, kdo je nejoblíbeněší -

příklad :

Hong Ki se ptá dětí : Super Junior nebo F.T.Island
Děti : F.T.Island
Hong Ki začne předvádět vítězný taneček a najednou se ozve : Big Bang:D
Hong Kiho ksichtík byl za moc.

No a já se jdu zase snažit něco napsat....už mám půlku kapitoly...slavme!
Zdroje:
první obrázek
druhý obrázek
třetí obrázek- tak na to si fakt nevzpomenu, protože ho mám v počítači už od té doby co jsem viděla Baby and Me
informace - můj mozeček a wikipedie