Jdi na obsah Jdi na menu
 


Full House

9. 12. 2010

Ji - eun je poslána na výlet do Šanghaje. Poslali ji tam její dva kamarádi, kteří, ale v době její nepřítomnosti prodají Ji - eunin dům.
A ten se dostane do rukou Yeong- jae, populární korejský herec. Se, kterým se ji - eun seznámí už v letadle (pobleje mu rukáv).

Yeong - jae nemá tu holku moc v lásce a rozhodně se k ní nechová hezky. Jenže ona se svého domova nechce vzdát a ta mu tam klidně uklízí a nechává se buzerovat.
Jednou přistihne Yeoga jak si nacvičuje žádost o ruku. Miluje (on si to jen myslí) totiž svoji dlouholetou přítelkyni Hye-won, jenže ta je zamilovaná do Min-hyuka.

Na jednom večírku se Hye-won vyzná Min-hyukovi. Ten jí s klidem oznámí, že ji vždycky měl rád jako sestru a nikdy jinak. Zraněná Hye-won konfrontuje Yeong-jaeho a ptá se jetli ji má rád. Ten to zapře a přede všemi políbí Ji-eun. Média se toho chytí a pro ty dva už není cesty zpět.

Ještě před svatbou sepíšou dohodu o tom, že jejich manželství bude trvat 6 měsíců a po rozvdu připadne Full House (jméno Ji-enina domu) Ji-eun.
A tak začíná jejich manželské soužití...



Co na to já : Tak takhle už jsem se dlouho nebavila! Jedno z nejlepších doramas jaké jsem kdy viděla. No jo, jsem cíťa tak jsem si u 15 dílu i poplakala. Když oni byli jako dva mezci. A jak jsem si krásně zanadávala:D
Určitě se na něj povívejte.