Jdi na obsah Jdi na menu
 


Atanshichi no danschi

9. 12. 2010

Mineta Chisato, žije od deseti let sama, matka jí zemřela a otec, který nadělal miliónový dluh se zdejchl. Z Chisato udělal ručitelku, takže teď chudinka musí žít jako bezdomovec a stále prchat, před vymahači dluhů.

Při jedné takové honičce jí pomůže Ohkura Shinzo, bohatý majitel firmy Miracle, která vyrábí hračky. Takovou malou lstí přinutí Chisato podepsat manželský formulář a ona se tak stává jeho ženou na jeden měsíc. Shinzo je totiž smrtelně nemocný a do konce života mu zbývá právě měsíc.

Po tom co zemře a Chisato vysype jeho popel na město, ji zástupce odveze do hradu, kde žije Ohkurovic famílie. Chisato trefně pojmenovaná ZOO. Ohkura Shinzo totiž adoptoval šest synů, kteří se měli stát jeho dědici, bohužel ani jeden na této cestě neuspěl.


Nejstarší Fuu je malířem a velkým svůdcem žen. Sho je hostitel, táta a onen zmíněný Mukai, kvůli, kterému se na to musíte podívat i kdyby jste nechtěli:D. Takeru je členem motorkářského gangu a i když se snaží působit tvrdě, v jádru je to citlivej kluk. Masaru je model(ka:D), jeho největším problémem je strach z žen, ale i toho se později zbaví. Pátý je Satoru, ten si sebou nese ošklivé trauma ještě z dob, kdy kouzlil v televizi, z prvu odmítá opustit svůj pokoj, ale Chisato ho nakonec vykope ven. A poslední je Akira, malý, chytrý, má pod palcem celou burzu a vydělává spoustu na akciích.

A do téhle ZOO je poslána Chisato, má jim po tři týdny dělat mámu, splnit typické rodinné úkoly, jako jíst společně, získat otisky rukou od všech členů a pod. Mezitím co se snaží se na pozadí odvíjí i jiný příběh, ale na to už se budete muset kouknout sami!


Chisato si zahrála Horikata Maki, tiu jste mohli vidět třeba jako Mizuki v Hana Kimi.
Kaname Jun jako Okura Fuu
Okada Yoshinori jako Okura Takeru
Mukai Osamu jako Okura Sho
Yamamoto Yusuke jako Okura Masaru
Seto Koji jako Okura Satoru
Okayama Tomoki jako Okura Akira

dorama stahujte na anything-asian.net (předpokládám, že jste schopní kliknout na drama list a pak na A, že)
české titulky mají pod palcem MayuAn z anime-manga.cz